Engineeringyour ideas
Ontnesten

Burgmetaal maakt ontnesters met stapels voordelen! Burgmetaal is de juiste partner voor het ontwikkelen en produceren van ontnesters voor de voedselverwerkende- en verpakkingsindustrie. Wij maken machines voor het ontnesten van trays, schalen en deksels in uiteenlopende vormen en maten. Deze ontnesters vinden hun weg naar tevreden klanten met uiteenlopende activiteiten, onder andere in vlees, vis, ready-meals, AGF, confiserie, banket, salades/sauzen, snacks, pindaproducten, diervoeding en kruiden.

Robuust en minimaal onderhoud
We gebruiken geavanceerde technologie, duurzame materialen en praktisch denkvermogen om tot innovatieve ideeën en oplossingen te komen.  Daarbij houden we steeds in het achterhoofd dat alles wat beweegt kapot kan gaan. Om die reden zetten wij sterk in op de ontwikkeling van zeer eenvoudige ontnesters met een minimum aan bewegende delen. De ontnesters zijn robuust en vergen nauwelijks onderhoud. Onze ontnesters zijn bovendien zeer flexibel in gebruik. U kunt deze snel en eenvoudig ombouwen.

BURGMETAAL: “Your Denester Company”

Ook benieuwd naar onze mogelijkheden ?  Stuur ons vrijblijvend uw schalen voor een test en advies !   of stuur je mail naar: sales@burgmetaal.nl

Voor iedere tray / schaal een passende oplossing :

 

Ontnester / Denester enkelvoudig
Ontnester / Denester meervoudig
AGF-emmer ontnester / denester
Ontnester vacuüm
Ontnester met bufferaanvoer
Tray types
Contact
DISCLAIMER: ©BURGMETAAL 2024 ALGEMENE VOORWAARDEN