BURG TRAY-ONTNESTERS
DEKSELEN
AFVULLEN
VERSPANING
FORMAATDEEL-WISSELSYSTEEM
PRINTBANEN
INDUSTRI╦LE AUTOMATISERING
TRANSPORTEREN
OVERIG
Pine-o-matic
Fotoalbum overig
PICK AND PLACE SYSTEMEN

PINE-O-MATIC

De Pine-O-Matic

De Pine-O-Matic is een volledig geautomatiseerde machine voor het consumptieklaar maken van verse ananasschijven. De machine is eenvoudig te bedienen door de consument en een leuke attractie voor het (jonge) publiek!

Deze automatische ananassnijder is gebouwd met hoogwaardig kwaliteitsmateriaal voor een duurzaam gebruik. Mede hierdoor is de machine ongevoelig voor storingen. De reiniging en verzorging van de machine is eenvoudig en ligt qua tijdsindicatie op ± 10 minuten.

Kortom een buitengewoon interessante ontwikkeling, die het verschil maakt met uw bedrijf en dat van uw concurrenten. Een absolute toegevoegde waarde, die ook nog eens zorgt voor meer beleving op de winkelvloer.

 

Dé automatische ananassnijder
De consument bedient zelf de machine. Wanneer er een emmertje geplaatst is kan er een ananas boven in de machine geplaatst worden. Dit apparaat ontdoet de vrucht binnen een twintigtal seconden van schil, kroon en kern. De vrucht wordt vervolgens in schijven gesneden, waarna het eindresultaat in het emmertje terecht komt. De klant hoeft vervolgens alleen het deksel nog op het emmertje te drukken.
 


Voor meer informatie kunt u terecht op www.pine-o-matic.com of www.tastymatic.com