Engineeringyour ideas!
Food equipment
Metaalbewerking
Bedrijf
Nieuws
Contact
Nieuws

Burgmetaal in opdracht van Koppert Cress

In dit filmpje heeft u mooie indruk van 3 mooie bedrijven die er altijd alles aan doen om tot het beste resultaat te komen.

terugblik op 2020!

Hierbij blikken wij terug op 2020. Wij hopen u in 2021 vaak te zien!

Fijne feestdagen!

Namens het Burgmetaal team wensen wij u allen fijne en gezonde feestdagen en een succesvol en gezond 2021!
Bedrijf

Burgmetaal is een innovatieve onderneming die productiemachines ontwikkelt en bouwt. Al ruim 25 jaar een vooraanstaande en snel groeiende speler op dit gebied. Belangrijke succesfactoren zijn: uitstekende kwaliteit, gegarandeerde service, intensieve samenwerking en optimale communicatie met klanten.

Burgmetaal heeft een indrukwekkende referentielijst opgebouwd in de voedselverwerkende- en verpakkingsindustrie. Onze klanten bevinden zich, behalve in Nederland, ook in België, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië. De productie betreft vooral bedrijfszekere tray-ontnesters, transportsystemen, afvulsystemen en turn-keyprojecten. Ook de bewerking van metalen en kunststoffen en het verzorgen van 3D draai en freeswerk zijn belangrijk.

Burgmetaal is groot geworden door enthousiaste meedenkers, die werken aan het verbeteren van uw productieproces. Onze mensen hebben ruime ervaring, waarin vakkennis en betrokkenheid sleutelwoorden zijn. Ze leveren maatwerk met moderne technieken en korte doorlooptijden, toegesneden op uw eigen situatie. U maakt met ons passende afspraken, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Allemaal zaken waarvan u direct voordeel hebt. Burgmetaal: altijd een gezonde investering.

Contact
DISCLAIMER: ©BURGMETAAL 2020 ALGEMENE VOORWAARDEN